Ce reprezintă lentila de noapte?

Lentila de noapte sau orthokeratologia - este un mijloc de corecție a vederii prin lentila de contact, care are efect în timpul nopții, când dormiți și pe timp de zi vă permite sa vedeți clar..

 1. Cum funcționează?

  Lentila influențează stratul superior al corneei. În consecință, refracția razelor luminoase și focalizarea se schimbă / modifica. Imediat, după îndepărtarea lentilei, vederea este înaltă. Aceasta permite pacienților să vadă excelent pe parcursul zilei și apoi să poarte lentilele din nou pe parcursul nopții. Fenomenul de modificare a refracției corneei este schimbat exact la nivelul corneei. Dimineața, forma corneei este păstrată, imaginea se focusează pe retină și persoana primește 100% de acuitate vizuala.

 2. De ce tocmai noaptea?

  Pentru confort: efectul optic se observă după sase - opt ore. Dimineața când scoateți lentila și în decursul zilei, vederea rămâne bună. Dupa prima noapte vederea va fi îmbunatățita la 70-75%, dupa cateva nopti efect definitiv de 100% vedere, proces de imbunatatire în creștere. Lentila doar noaptea în timpul somnului modifica corneea atunci cand dormim, datorita formei sale optice

Lentila de noapte sau orthokeratologia - este un mijloc de corecție a vederii prin lentila de contact, care are efect în timpul nopții, când dormiți și pe timp de zi vă permite sa vedeți clar

Beneficiile Lentilei de noapte:

 • Stopeaza miopia la copii;
 • Tratament complet nedureros, fara alergii sau senzatii neplacute;
 • O vedere clara de 100 % în timpul zilei;
 • Făra chirurgie-fără ochelari.
Lentilele de ortokeratologie sunt prescrise în două scopuri:
 • Pentru corectarea miopiei și astigmatismului;
 • Pentru a opri miopia la copii.
 • Mulți medici din întreaga lume folosesc astăzi lentile de ortokeratologie pentru a opri miopie la copii și adolescenți. Studiile arată că copiii care folosesc lentile de ortokeratologie au o reducere marcată a miopiei în comparație cu copiii care folosesc alte tipuri de corecție.
  Prin urmare, astfel de lentile au un alt nume - terapia de refracție (CRT). Acest nume a fost folosit pentru prima dată de compania americană Paragon, care a fost prima din lume care a dezvoltat lentile ortokeratologice pentru purtarea de noapte.

  Ce este terapia refractivă a corneei (CRT)?

  Paragon CRT (Paragon Vision Sciences) este un brand global de ortokeratologie care a fost primul din lume care a primit aprobarea FDA pentru utilizarea peste noapte a lentilelor de ortokeratologie și a dezvoltat tehnologia de proiectare și adaptare personalizată pentru aceste lentile numită terapie refractivă a corneei (CRT). Lentilele Paragon sunt fabricate dintr-un material unic, foarte permeabil la oxigen, care le oferă o siguranță ridicată.

  Este sigur să te culci cu lentile de ortokeratologie?

  Într-adevăr, medicii zic întotdeauna că nu ar trebui să te culci cu lentile de contact obișnuite. Cu toate acestea, lentilele de ortokeratologie sunt concepute și fabricate din material ultra-permeabil la oxigen, ceea ce le permite să fie purtate toată noaptea fără niciun risc suplimentar pentru sănătatea pacientului sau deteriorarea corneei.

  lentile de ortokeratologie pentru a opri miopie la copii și adolescenți. Studiile arată c€i care folosesc lentile de ortokeratologie au o reducere marcată a miopiei.