Servicii
9

Investigaţii de laborator

9

Servicii de imagistica

9

Servicii terapeutice

Terapia cu laser endovenos

Terapia cu  laser endovenos  – una dintre metodele de terapie cuantică utilizate pe scară  largă în medicina  practică internă şi externă  în ultimii 20 de ani. 

Metoda este utilizată pe scară largă în tratamentul bolilor alergice, ca un înlocuitor pentru tratamentul antibiotic prelungit pentru bolile cronice inflamatorii: bronşita cronică, sinuzita, pielonefrita cronică, prostatita cronică, boli cronice ale tractului gastro-intestinal, distonie vasculară şi mai multe.

Terapia cu laser endovenos este unică printre alte metode ale terapiei fizice în simplitatea ei, este bine tolerată şi efectele sînt realizate, după un curs scurt de tratament. În timpul procedurilor de terapie cu laser endovenos  sînt utilizate numai fibrele laser de unică  folosinţă, astfel încît riscul de hepatita şi HIV, în timpul procedurilor sînt  complet excluse. O cură de tratament se efectuează în medie 10 – 15 proceduri.

Terapia cu  laser endovenos constă în direcţionarea fluxului sanguin prin ghidul de undă a fibrei  optice laser. Aceasta utilizează un apărat cu laser terapeutic, care posedă lumină cu o lungime de undă de 630 nm (roşu).

Efectele după terapia cu laser endovenoasă nu au analogii în tratament farmacologic şi chiar depăşesc şi dezvoltă efect terapeutic în organism .

Efectul clinic apare la  2-3 şi durează  timp de 4 – 6 luni. Durata tratamentului în medie de 20 la 60 de minute de zi cu zi. Dacă este necesar, un al doilea ciclu de tratament se face numai după 2 – 3 luni.

Cu toate acestea, terapia cu laser endovenos are contraindicaţiile sale. Acestea includ tensiune arterială scăzută, insuficienţa cardiacă severă şi anemie. De aceea, înainte de prima sesiune de terapie cu laser ar trebui să consultaţi un medic.

Terapia cu laser endovenos posedă efecte ca :

  • un antioxidant analgezic,
  • desensibilizant,
  • biostimulatoar,
  • imunoterapie,
  • detoxifiere,
  • asodilatatoare,
  • anti-aritmic,
  • anti-bacterian,
  • decongestionant şi anti-inflamator.
Noi Tratăm:
9

Miopia

9

Astigmatismul

9

Keratoconus

9

Ambliopie

9

Degenerescența maculară

9

Glaucomul

9

Retinopatia diabetică

9

Conjunctivita

Programează-te acum
Call Now Button