Servicii
9

Ecografia transfontanelară

9

Masaj terapeutic

9

Kinetoterapia

Pediatrie

Pediatria este o ramură a medicinii care studiază anatomia și fiziologia organismului copilului în diferite etape de dezvoltare. Pediatria examinează cauzele și mecanismele bolilor copilariei și dezvoltă metode de tratarea a acestora. Copilul bolnav trezește întotdeauna starea de alertă în rîndul părinților. În astfel de cazuri,un medic specializat care lucrează cu micuții și cunoaște toate nuanțele acestei perioade supusă  modificărilor permanente poate să vă vină în ajutor.

Avantajele clinicii OftalmoCorrect Tratarea copiilor presupune nu doar cunoștințe medicale, dar, de asemenea și de o înțelegere a necesităților psihologice a copilului. Metodele moderne de diagnostic utilizate la clinica OftalmoCorrect permit identificarea bolilor care apar la copii și adolescenți în fazele incipiente, precum și tratarea eficientă a acestora. Arsenalul serviciilor pediatrice a clinicii noastre prezintă cele mai recente echipamente medicale și specialiști de înaltă calificare, cu o experiență vastă în domeniu. Pediatrii noștri vor participa activ în menținerea sănătății copiilor d-voastră, consultațiile periodice fiind modalitatea perfectă de a cunoaște modificările din organismul copilului și de a preveni o eventuală îmbolnăvire.

Diagnostic și tratament În ultimii ani, un număr tot mai mare de boli, considerate odată boli de adulți, afectează copiii :  boli cardiovasculare, cancer, boli endocrine, mai ales diabet, tulburari neurologice, deaceea este de datoria d-voastră de a preveni complicațiile care ar putea afecta viitorul copilului. Fie ca sînt banalele boli ale copilariei, fie ca sînt defecte congenitale, care nu au fost depistate la naștere sau diferite traumatisme, copilul necesită o supraveghere permanentă. Consultaţia periodică a unui medic pediatru va asigura o evoluție normală a copilului. Specialistul vă va oferi toată informaţia privind alimentaţia corectă a copilaşilor şi a unui mod corect de viaţă, conform vîrstei acestora. Totodată, medicul pediatru vă va asigura:

  • consultaţii şi tratamente profilactice;
  • controale periodice pentru evaluarea stării de sănătate şi a dezvoltării psiho-motorii;
  • diagnosticarea, tratarea afecţiunilor acute şi cronice;
  • eliberare adeverinţelor medicale pentru grădiniţă şi şcoală;
  • consultaţii şi tratamente pentru nou-născuţi la domiciliu.

Totodată, cabinetul nostru de pediatrie  vă oferă consultaţii şi tratamente de recuperare prin metode fizioterapeutice, masaj, kinetoterapie, reflexoterapie.  Fixează acum o programare la un medic pediatru bun, cu experienţa şi care are pregătirea necesară pentru a interacţiona cu copilul d-voastră.

Vă Propunem:
9

Investigaţii de laborator

9

Servicii de imagistica

9

Servicii terapeutice

Programează-te acum
Call Now Button