Servicii
9

Consiliere nutriţionistă

9

Consultaţie şi diagnostic

9

Ecografia abdominală

Oftalmologie adulti

Servicii medicale complete pentru adulti la clinica oftalmologica OftalmoCorrect.  Toate afectiunile oftalmologice ale adultului pot fi diagnosticate in cadrul clinicii noastre, acestea fiind variate si complexe. Unele sunt prezente din copilarie, iar altele sunt dobandite, avand uneori caracter degenerativ cu evolutie ‘’silentioasa’’.

Simptomele afectiunilor oculare care pot aparea legate de vârsta adulta sunt:

 – Oboseala ochilor, în special atunci când vă concentrați la distanță apropiată sau când citiți.

– Vedere încețoșată.

– Imaginea nu este suficient de clară

– Dificultate în perceperea nuanțelor

– Inflamația ochilor

– Presiunea intraoculară

Ce afectiuni oculare pot aparea?

– Cataractă – o afecțiune în care cristalinul ochilor devine incetosat de-a lungul timpului, estompând vederea. De obicei afectează ambii ochi, necesită înlocuirea cristalinului..

– Retinopatie diabetică – boală periculoasă care poate duce la hemoragii retiniene, edem, degenerare maculară, cataractă și formarea de lichide.

 – Glaucom – caracteristică distinctivă este presiunea intraoculară ridicată, ceea ce duce la deteriorarea progresivă a nervului optic. Dacă nu este tratat, glaucomul poate duce la pierderea vederii și orbire completă.

Sindromul de ochi uscat – simptomele sindromului de ochi uscat pot include iritarea sau uscarea ochilor, sensibilitate și roșeață.

Strabism – o afecțiune cauzată de un control inadecvat al mușchilor ochiului. De obicei, tratat prin operație.

Ambliopia (ochi leneș) – o boală comună care afectează 2-3 din 100 de persoane. Este cauzată de conexiunea slaba dintre organul vizual – creier și se caracterizează prin deficiențe de vedere la un ochi. Un ochi mai puțin dezvoltat poate face mișcări necoordonate indiferent de al doilea etc.

In cadrul cabinetului se efectueaza un consult oftalmologic complet pentru:

 • diagnostic si recomandari de tratament pentru diferite forme de afectiuni la adulti
 • prescriere de ochelari si lentile de contact
 • diagnosticarea, tratarea si urmarirea glaucomului
 • diagnosticarea afectiunilor retiniene
 • diagnosticarea si tratarea cataractei
 • dignosticarea patologiei de cai lacrimale

Ce trebuie să știi?

Menținerea unei vederi sănătoase începe cu o examinare regulată a ochilor, in lipsa patologiilor oculare cel putin o data pe an.

Simțiți că vederea dvs. își pierde nu este ca de obicei? Simțiți vreun disconfort? Nu amânați o vizita la un specialist pentru mult timp.

De la simplu la complex, de la adultul tanar pana la varstnic, avem grija de sanatatea ochilor dumneavoastra.                        Pentru o programare la un medic oftalmolog ne puteti scrie on-line sau apela 079 990 382. Aveti grija de sanatatea dvs.!

 

   Noi Tratăm:
   9

   Duodenita

   9

   Gastrita

   9

   Icterul

   9

   Pancreatita

   Programează-te acum
   Call Now Button