Servicii
9

Consultaţii ginecologice

9

Ecografia abdominală

Oftalmologie pediatrica

Oftalmologia pediatrică este o ramură importantă și deosebită a medicinii. Consultațiile oftalmologice periodice la copii sunt foarte importante, încă din prima lună de viață.

Sănătatea ochilor este esențială pentru o dezvoltare armonioasă și completă a copilului tău. Consultatiie periodice pot anticipa și depista, din timp, eventualele afecțiuni oftalmologice care pot apărea la copii.

La Clinica OftalmoCorrect, examinarea refracției oculare, la copii, se face cu PlusOptix, aparat performant care sigură determinarea precoce a deficiențelor vizuale.Detectează și previne riscul apariției ambliopiei („ochiul leneș”). De asemenea, echipamentul permite evaluarea corectă a dioptriilor, a diametrului pupilar, a distanței interpupilare etc.

La clinica de oftalmologie Oftalmocorrect puteti beneficia de consulații realizate de medici specialiști oftalmopediatrii pentru depistarea și tratarea afecțiunilor oculare la nou-născuți și sugari. Principalele afecțiuni oftalmologice la copii sunt: miopia, hipermetropia, astigmatismul, strabismul, ambliopia, cataracta congenitală, anomalii ale dezvoltării pleoapei, așa cum este ptoza palprebrală. De asemenea, la copil se poate întâlni și obstrucția de canal lacrimal.

Este important să reținem că miopia, hipermetropia și astigmatismul pot să apară în copilărie. Diagnosticul precoce al acestora, în primii ani de viață când vederea copilului este în plină dezvoltare este o necesitate pentru sănătatea oculară a micuțului.

Reține! In cadrul clinicii noastre, copiii sunt consultați încă de la pimele zile de viață. În felul acesta, pot fi depistate toate afecțiunile copilăriei și mai ales, pot fi tratate.

Prevenția este cheia spre o vedere normală a copilului tău. De aceea, este necesar controlul oftalmologic periodic la medicul oftalmolog. Pentru o programare ne puteti apela 079 990 382 sau scrie online. Aveti grija de sanatatea copiilor dvs.!

Noi Tratăm:
9

Vaginita

9

Crampele menstruale

9

Candida

9

Chlamydia

9

Anexita

9

Chistul ovarian

Programează-te acum
Call Now Button