Servicii
9

Ecografie Doppler

9

Examenul USG

Mamologie

Mamologia  este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și prevenirea bolilor  sînului. Medicii mamologi care activează la clinica OftalmoCorrect realizează un diagnostic complet pentru a rezolva în cel mai eficient mod problemele pacienților săi! Avantajele clinicii OftalmoCorrect  În clinica noastră activează medici profesioniști, cu o experiență vastă, care folosesc  cele mai eficiente dispozitive și produse medicale necesare diagnosticării și tratării pacienților. Serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate și, în același timp, accesibile tuturor. În clinica OftalmoCorrect sînt tratate următoarele afecțiuni:

  • Lactoreea
  • Mastita
  • Mastoza fibrochistică (chist, adenom)
  • Papilomul în regiunea glandelor mamare

Multe dintre bolile care sînt identificate în stadiu incipient pot fi vindecate, evitînd intervențiile chirurgicale. Diagnosticarea  bolilor de sîn Clinica OftalmoCorrect oferă servicii de diagnostic și tratament persoanelor care au orice fel de modificări ale  sînilor. Medicii evaluează sănătatea sînului printr-un examen clinic, care se realizează prin intermediul palpării și a mamografiei (radiografie, ecografie, biopsie). Este recomandat ca orice femeie cu vîrsta cuprinsă între 20-40 ani să fie examinată de către un medic la fiecare 3 ani, iar după ce împlinește 40 ani- în fiecare an. Adresați-vă medicului mamolog dacă vă sînt cunoscute simptomele  enumerate mai jos:

  • disconfort (chiar minor) în zona pieptului,
  •  nodule, scurgeri și umflături anormale la nivelul sînilor,
  •  durere localizată intr-un punct precis și care crește în intensitate

Totodată, atît situațiile stresante, tulburările hormonale, afecțiunile organelor genitale , cît și un istoric familial de cancer mamar sînt condiții obligatorii de a consulta medicul specialist.

Noi Tratăm:
9

Mastita

Programează-te acum
Call Now Button