Contacte
(+ 373 22) 74-34-13; 71-92-52

Keratoconus

Keratoconul reprezinta o afecțiune de natura noninflamatorie cu caracter progresiv a corneei.

Când se dezvoltă keratoconusul?

Patologia apare de obicei în timpul adolescenței, dar uneori apare și la tineri, de obicei până la 30 de ani. Reformarea corneei apare lent, de regulă, pe parcursul mai multor ani. Cu toate acestea, există, de asemenea, cazuri de progresie mai rapidă a keratoconusului.

Diagnostic

Dispozitivele moderne de diagnosticare computerizată din Clinica ProMed fac posibilă determinarea prezenței unei boli în primele etape ale apariției acesteia și garantarea acurateței diagnosticului. În cazul în care keratoconusul este detectat pe baza datelor de diagnosticare, medicul selectează individual programul de tratament adecvat pentru stadiul bolii.

Tratament
Initial în cazurile incipiente, pacientii pot fi corectati din punctul de vedere al vederii cu ochelari si lentile de contact moi.
CROSSLINKING  cornean este o metoda moderna de tratament care stopează evoluția keratoconusului. 

Printre rezultate pozitive ale procedurii se numără:

  • întărirea stratului cornean
  • opriți subțierea corneei;
  • îmbunătățirea performanței vizuale.

Beneficiile tratamentului în cadrul clinicii ProMed
În cadrul clinicii noastre, medicii cu experiență vă așteaptă,  pentru a vă ajuta în detectarea și tratarea problemelor oculare  din timp  utilizând echipamentele de ultimă generație în activitatea lor pentru o vedere bună tot restul vieții.

Apelati cu încredere 022 71 92 52 / 079 990 382

Centru Medical ProMed –  15 ani de activitate! 

 

Articole asemanatoare