CUM SCĂPĂM DE DUREREA DE SPATE — SIGUR ȘI INOFENSIV

noiembrie 27, 2019

Durerea de spate este o problemă comună în zilele noastre, care nu se mai referă doar la persoanele în etate — perioadele îndelungate la birou sau în fața calculatorului își spun cuvântul.

În majoritatea cazurilor, durerea de spate este cauzată de o postură inadecvată, de ridicarea unor greutăți, de stres sau inactivitate. Fie că simțiți o durere surdă, una acută sau este un spasm muscular, ori prezentați și alte simptome alarmante (febră, amorțeală, slăbiciune), dacă acestea durează mai mult de 2-3 zile, consultați medicul specialist.

Vestea bună este că printr-o recuperare adecvată, creată individual după necesitățile pacientului, durerea poate fi calmată și eliminată.

Pentru stabilizarea musculaturii coloanei, doamna doctor recomandă sistemul de tracțiune și elongație — Alfatrac, care a demonstrat rezultate îmbucurătoare.

Ce reprezintă sistemul de tracțiune și extensii “Alfatrac”?

Nu este vorba de vechiul pat de tracțiune, cunoscut de mulți dintre noi. Sistemul de elongații performant permite ca pacientul, relaxat, să scape de durerile de spate.

Efortul fizic asupra coloanei vertebrale este dozat, iar sistemul nu acționează direct, ci prin intermediul articulațiilor, astfel impactul nu este atât de brusc.

În ce constă procedura?

Pacientul va fi fixat într-o poziție confortabilă, fără a se leza țesuturi sau jena circulația sangvină. Va fi ales programul de tratament conform vârstei, greutății, obiectivele tratamentului și sub supravegherea medicului forța de tracțiune va fi progresivă de la o ședință la alta. Senzația de ameliorare va fi indicatorul cel mai bun al tehnicii.

Când este recomandat sistemul de elongații și tracțiuni?

Sistemul multifuncțional ajută la tratarea patologiilor musculo-scheletale:

  • afecțiuni acute sau cronice ale regiunii cervicale și lombare;
  • hernie de disc;
  • radiculopatii;
  • sindrom brahiocefalic;
  • contracturi miofasciale;
  • entorse musculare;
  • cefalee (durerile de cap), etc.

Totodată, sistemul poate fi utilizat în scop profilactic — previne progresia afecțiunilor apărute!

Care sunt avantajele acestui sistem?

Patul multifuncțional reduce intesitatea durerii și inflamațiilor, repoziționează vertebrele pentru crearea unui mediu de vindecare și oferă o stare de bine pacientului.

Pacientul nu simte durere în timpul procedurii datorită dozării, iar efortul crește de la o ședință la alta. Medicii afirmă că datorită tehnicii, durerea de spate poate fi tratată sigur și inofensiv.

Call Now Button