Servicii
9

Text 1

Stopează evolutia miopiei progresive. Oferă vedere 100 %. Lentila de noapte este indicata copiilor cu miopie pana la – 6.50 D si astigmatism sub – 3.50 dioptrii.

  • Pe parcusul zilei, copii vad clar si nu mai au nevoie sa poarte ochelari.
  • Este recomandata pentru incetinirea progresiei miopiei.
  • Copii se pot bucura de o viata activa, pot practica orice sport, avand o vedere excelenta, fara ochelari.
  • Ochiul are o buna oxigenare, perfecta în timpul nopții datorită materialului permeabil la oxigen.
  • Lentila Paragon CRT oferă pacientului confort fără senzație de ochi uscați sau praf.
  • Este purtata pe parcursul noptii, timp de 6-8 ore.
  • Aplicarea și îndepărtarea lentilei orthokeratologice are loc sub supravegherea părinților, ceea ce reduce riscul complicațiilor de infectari.
  • Lentila Paragon CRT este singura lentilă aprobată de FDA în Europa, ortokeratologia sau Terapia Refractiva Corneana fiind o metodă eficientă și sigură de corectie a vederii fără restricții de vârstă, incepând cu vârsta de 6 ani (FDA).

O selectarea corectă a lentilelor de noapte pentru început are nevoie de o diagnosticare specială unde pacientul trece examinarea oftalmologică completă, precum și o serie de studii suplimentare care permit să exploreze toate caracteristicile individuale ale corneei.

Autorefractokeratometria

Topograma

Biometria

Acuitatea vizuală

Biomicroscopia-se verifica sindromul ochiului uscat

Fundul ochiului, grosimea corneei

Copii suplimentar realizează o serie de testări, măsurări anatomice a ochilor pentru a putea judeca în mod obiectiv dinamica progresiei miopiei, starea aparatului muscular al ochiului, tendințe în dezvoltarea miopiei în viitor, pentru a evalua eficacitatea terapiei de refracție. În urma rezultatelor obținute se vor discuta cu medicul oftalmolog oportunităţile tratamentului ortokeratologic individual.

Selecția de lentile de noapte este o examinare minuțioasa care implică efort și timp, pacientul urmează o serie de teste cu lentilele CRT pentru a evalua cu precizie caracterul adecvat al selecției și prin urmare pentru a preciza eficacitatea acțiunilor sale.

În procesul de selectarea a lentilelor CRT sunt estimați 3 parametri a formei atomice a corneei, pentru fiecare dintre acestea sunt oferite 4 variante de lentile, prin urmare există 12 opțiuni teoretice dintre care se va selecta varianta cea mai optimă.

Odată ce lentilele de noapte sunt selectate, va urma un proces de instruire a pacientului pentru a avea parte de o experiență plăcută și confortabilă.

Performanța generală a refractometriei este complet dependentă de corectitudinea selectării a lentilelor și experiența medicală.

Aveţi grijă de ochii Dumneavoastră!!!

www.pro-med.md

Noi Tratăm:
9

Text 1

Call Now Button