Liposucţie – laser, metoda reală pentru figura ideală!

decembrie 04, 2019

Liposuctia – laser este tratamentul non-invaziv revolutionar care reduce grăsimea localizată şi masa de grăsime din organism făra a fi nevoie de chirurgie, ace, anestezie, fără durere sau perioadă de recuperare.
Reprezentantele sexului frumos şi nu numai, îşi doresc să arate bine oricînd şi oriunde. Ai posibilitatea să-ţi schimbi look-ul în cîteva minute, aplicîndu-ţi un machiaj şi o freză reuşită iar în momentul cînd ajungi să îmbraci o rochie sau o pereche de pantaloni mulaţi pe corp se incep regretele pentru ca ţi se evidenţiază surplusul de grăsimi. Disperată, încerci să cauţi soluţii în multiplele diete cu diferite preparate ce nu-ţi oferă nici un rezultat.
Astăzi medicina este în progres şi a găsit soluţia la problema ta- LIPOSUCTIA CU LASER. Este o procedură modernă, cunoscută la nivel mondial, pentru îndepărtarea surplusului de grăsime din anumite zone ale corpului. Principiul acestei metode constă în ruperea peretelui adipocitelor cu ajutorul fascicolului laser. Prin această procedură se obţin rezultate net superioare în comparaţie cu tehnicile clasice de liposuctie. Datorită liposuctiei cu laser, grăsimea ia forma lichidă, fiind foarte uşor de extras, aşa încît nu se produc traumatisme la nivelul ţesutului celular subcutanat, lipsa hematoamelor şi a infecţiilor, pe cînd liposucţia tradiţională se realizează cu ajutorul aspiratorului cu vacuum şi ar putea să supună organismul unor complicaţii postoperatorii.
Rezultatele sînt vizibile după prima şedinţă, dar eficienţa maximă o vom obtine dupa 2 – 3 luni, iar la nivelul zonelor tratate, durerea NU ESTE DELOC PREZENTĂ.
Aceasta tehnică este foarte eficienta în următoarele zone:
partea inferioară şi superioară a abdomenului, şolduri şi talie, fese, interiorul şi exteriorul coapselor, partea superioară a braţelor şi a spatelui, genunchi, decolteu, bust, bărbie şi obraz.
Liposuctiei cu laser îţi oferă următoarele avantaje:
• Topirea si extragerea grăsimilor nedorite, fără bisturiu şi fără durere din zona tratată, acestea nu vor regenera;
• Remodelarea pielii în zonele tratate fara cicatricii;
• Metoda nu necesită internare, chiar dacă se intervine pe zone largi, cum ar fi abdomenul;
• Reluarea activităţii de zi cu zi este imediată;
• După prima liposuctie cu laser se obţin rezultate vizibile şi permanente, ceea ce te îndeamnă să faci o altă şedinţă de liposucţie cu laser la nivelul altei zone;
• Micşorează stratul adipos;
• Uniformitatea (făra denivelari) zonei tratate, iar pielea îţi recapătă elasticitatea şi aspectul sănătos;
Cel mai IMPORTANT AVANTAJ al liposucţiei cu laser este de a întinde pielea în exces ce apare după extragerea grăsimii şi nu mai este nevoie de alte intervenţii ulterioare pentru îndepărtarea excesului de piele, pielea modelîndu-se după noua formă.
Clinica OftalmoCorrect prestează servicii de calitate şi tinde spre cele mai bune rezultate pentru sănătatea şi silueta Dvs, de aceea, Vă recomandăm cu încredere tratamentul liposuctiei cu laser ce vă garantează profesionalismul şi atenţia specialistului, pentru un rezultat eficient!

Call Now Button