Paragon CRT

Lentila Paragon CRT este lentila de contact care corecteaza miopia și este de constructie rigidă și remodelează forma corneei, calculat si reversibil.

Lentilele se aplică pe parcursul nopții (în timpul somnului) și se îndepartează ziua. Dupa îndepărtarea lentilelor, corneea își păstreaza forma modificata pe toata durata zilei.

Lentilele se aplica in fiecare noapte pentru a asigura efectul de corectie a formei corneei.

Cum functioneaza lentila Paragon CRT 100?

Lentilele de contact Paragon CRT 100 pentru terapia refractiva corneana (ortho-k) permit corectia temporara a miopiei prin modificarea reversibila a suprafetei corneei.

Scaderea usoara a curbei corneei mareste considerabil capacitatea de concentrare a ochiului miopic. In cazul in care se controleaza capacitatea restabilirii formei corneei, ceea ce este scopul formei lentilelor CRT, este posibila restabilirea capacitatii de concentrare a ochiului si compensarea totala a miopiei.

Care sunt indicatiile de utilizare?

Lentilele de contact gazo-permiabile Paragon CRT sant utilizate in cazul terapiei refractive de corectare a erorilor de refractie, cum este miopia. Lentilele sunt concepute pentru a fi purtate in timpul somnului si pentru a modifica calculat si temporar forma corneei, in cazul miopiei pana la 6.00 cu astigmatism pana la 1,75 D.

Erori de refractie: de la -0,5 pana la -6,50 D cu astigmatism de pana la -1,75 D;

Keratometria: de la 37 pana la 52 D;

Lentilele cu design special sunt aplicate pentru corectia astigmatismului de pana la 3,5D.

Care sunt rezultate prevazute?

Lentilele ortho-k Paragon CRT 100 pot reduce miopia total sau partial si au un efect temporar. Gradul de reducere depinde de mai multi factori, printre care gradul de miopie, configuratia initiala a corneei, caracteristicile de elasticitate ale ochilor si metoda de aplicare a lentilelor.

Efectul maxim si stabil in urma purtarii lentilelor va fi obtinut dupa 7 – 10 nopti consecutive.

Durata medie de purtare a lentilelor pe timpul noptii este de 8-10 ore.

Rata medie de reducere a miopiei a fost determinata prin studii clinice, insa pentru fiecare pacient in parte, acest grad poate devia semnificativ fata de medie.

Experienta aplicarii lentilei de noapte a demonstrat stiintific performanta in domeniu. Astfel, in cazurile miopiei progresive la copii, ortho-k este o posibilitate incontestabila de incetenire a evolutiei miopice.

Noi Tratăm:
9

Miopia

9

Astigmatismul

9

Keratoconus

9

Ambliopie

9

Degenerescența maculară

9

Glaucomul

9

Retinopatia diabetică

9

Conjunctivita

Programează-te acum
Call Now Button