Biomicroscop oftalmologic

Biomicroscop oftalmologic Permite o investigație detaliată cu o examinarea microscopica a polului anterior, a vitrosului si a polului posterior. Cu ajutorul biomicroscopiei se pot depista leziuni la nivelul pleoapelor, conjunctivei, sclerei, corneei, irisului si cristalinului (cataracta). Biomicroscopia ne permite observarea grosimii si a profunzimii ţesuturilor care alcătuiesc ochiul.

Plusoptix

PlusoptiX S09 este un autorefractometru binocular manual. Folosit intr-un cabinet de oftalmologie, acesta simplifica examinarea initiala a copiilor ce poate fi folosit pe copii de la varsta de 6 luni pentru a detecta riscul dezvoltarii ambliopiei. Criteriile de referinta sunt introduse pentru diferitele grupe de varsta si parametri. Programul compara in mod automat rezultatele masuratorilor cu criteriile de referinta.

Lupa binoculară

Lupa binoculară este de mare ajutor medicului oftalmolog în timpul unei consultații oftalmologice de rutină ce îi permite să lucreze liber, fiind un sistem de înaltă precizie ce permite o vedere stereoscopică de aproape în mai mare libertate de mișcare.

Microscop Operator

Protecție completă a ochilor de radiații nocive atât a medicului chirurg cât și a pacientului. Mecanism de echilibru și focalizare automatizată. Camera video digitală capturează ce oferă imagini de înaltă rezoluție cu o lampă cu fantă în calea fasciculului.

Ultramatic RX master FOROPTER (SUA)

Dispozitiv mecanic pentru măsurarea acuității vizuale, selectarea lentilelor prismatice, sferice și cilindrice dezvăluind o serie de teste folosind diferite anomalii ale sistemului vizual. Optică de înaltă calitate fiind un model standard în domeniul său.

Keratograph 4 OCULUS (Germania)

Keratograph oferă cea mai înaltă precizie disponibilă pentru topografia corneană, unicitatea acestui dispozitiv constă în faptul că îmbină trei instrumente într-unul singur: topograf, keratometru și pupilometru Acesta oferă o rezoluție înaltă și transmiterea imaginii digitale, are capacitatea de a diagnostica keratoconusl, comparația de refracție atunci când poartă lentilele orthokeratology și monitorizarea progresului.

Tonometru Non-contact cu Pahimetru TX-20P

Tonometru Non-contact automat combinat cu un pachimetru, permite măsurarea presiunii intraoculare si grosimea corneei centrale.

Dispozitiv oftalmologic pentru măsurarea distanței interpupilare, curbei de refracție, diametrul și a curbei corneei. Metoda de utilizare a voalului pentru fixarea ochilor permite obținerea unor măsurări mai precise, oferind confortul pacientului.

Perimetru computerizat PTS-1000

Perimetru computerizat PTS-1000, canon– este un instrument modern de diagnosticare conform standardelor europene pentru testare precisă și rapidă a câmpului vizual. O gamă largă de strategii și instrumente de analiză, combinate cu interfață intuitivă ce reprezintă un puternic instrument de diagnosticare care oferă posibilitatea de a examina numai zonele, care sunt necesare. Perimetru computerizat este utilizat pentru a identifica anomalii.

Autorefractometru HRK – 7000A

Spre deosebire de instrumentele de diagnostic obişnuite, HRK-7000A este bazat pe senzorul Hartmann-Shack cu tehnologie Wavefront, care analizează numeroase puncte focale ale unei raze de lumina. Are abilitatea de a măsura nu doar erorile principale de refracţie ale pacienţilor, dar si sa obţină o harta rotita spaţial a reflexiei undei luminoase.
Call Now Button