Contacte
(+ 373 22) 74-34-13; 71-92-52
 

Consultația a 5 specialiști la preț special!

5 specialiști: pediatru, O.R.L, neurolog, ortoped, dermatolog sau chirurg, la un preț special de 900 lei. 

Centru Medical PROMED, a deschis departamentului de Pediatrie care prezentă un spectru vast de consultații și examinări pediatrice.

Am dezvoltat un sistem de sănătate de calitate, privat, confortabil care satisface toate necesitățile copilului tău. Toți specialiștii de care ai nevoie pentru ai oferi o dezvoltare armonioasă, îi găsești acum pe str. Ion Creangă 24/1.

Un spațiu colorat și primitor, specialiști pediatri cu înaltă experiență și aparate de performanță vin să ofere micuțului dvs. tot ce este mai bun, fără cozi infernale.

Centrul medical PROMED îmbină util curele de tratament în rutina procedurii medicale. Suntem mereu gata să intervenim atunci când părintele are cea mai mare nevoie de medic. Centrul predispune de un teren de joc pentru copii. Astfel, părintele și copilul vor fi în siguranță pe parcursul întregii primiri. Suntem gata să ajutăm de la nou-născut până la vârsta de 18 ani.

Scopul comun este de a forma obișnuința și abilitatea copilului de a avea grijă de sănătate independent pe parcursul întregii sale vieți. Centrul medical PROMED oferă un șir de servicii complexe, cum ar fi: consultații și control medical pediatric, diagnosticări de laborator, conduita medicală a copilului (nou-născut/adolescent), pregătirea grădiniță/școală și multe alte servicii pentru a facilita o creștere cât mai reușită și armonioasă a copilului. Scopul nostru esențial este diagnosticarea, informarea, efectuarea profilaxiei la timp, tratamentului eficient și reabilitarea medicală.

Colaborarea noastră se va baza pe condiții reciproc avantajoase. Programele medicale și abonamentele facilitează și ușurează colaborarea pacient/medic ceea ce duce la reducerea costurilor de tip material și de timp.

Sunați pentru o programare la numărul: 022 71-92-52.