Cît de sănătos este copilul tău?Se apropie școala, se apropie grădinița! Copilul tău este pregătit?

noiembrie 27, 2019

Sănătatea copilului tău este primordială, noi știm, de aceea supravegherea permanentă și consultațiile periodice la medicii specialiști asigură micuțului tău o dezvoltare normală.

Fie că sînt niște banale boli ale copilăriei sau de sezon, fie niște defecte depistate la naștere sau traumatisme, de cele mai multe ori, acestea sînt motivele pentru care vizitați medicul.

Medicii specialiștii însă vă recomandă consultațiile profilactice, fiindcă, după cum știm, este mult mai ușor să previi decît să tratezi.

Ce este o consultație profilactică?

O consultație profilactică reprezintă modalitatea perfectă de a preveni o eventuală îmbolnăvire. Ritmul alert la care este supusă noua generație, trezește îngrijorarea atît a părinților, cît și a medicilor specialiști, de aceea o evaluare a stării de sănătate a copilului și depistarea în timp a problemelor este importantă.

Unde să vă adresați?

Deoarece tratarea unui copil nu este văzută ca tratarea unui adult în miniatură, este necesar să apelați la specialiști cu profil pediatric, care cunosc modificările la care este supus micuțul în anumite perioade de vîrstă.

C. M. OftalmoCorrect vă propune un pachet care tinde să răspundă la toate întrebările dvs și vă invită la un control profilactic la cei 7 specialisti: pediatruoftalmologORLdermatologneurologortoped și chirurg la doar 600 lei!

Un medic specializat vă va oferi pe lîngă o examinare complexă și o consiliere pe bună măsura. Nu ezitați să îi adresați toate întrebările ce vă frămîntă!

De ce C.M. OftalmoCorrect?

De 10 ani activăm pe piața autohtonă și ne-am făcut un nume în domeniul oftalmologic. Pornind de la profilul pediatric pe care l-am abordat, în ultimii ani ne-am extins serviciile, astfel încît să ne adaptăm la cerințele pacienților noștri. Astăzi, departamentul pediatric oferă servicii de diagnostic și tratament , într-un cadru performant. O echipă profesionistă, cu o atitudine deschisă și caldă vine în întîmpinarea dvs.

Sîntem axați pe un serviciu medical privat, ceea ce înseamnă calitate, însă accesibilitatea este unul din atu-urile noastre. Prețuri pe măsura buzunarului fiecărui.

Oferim fiecărui pacient în mod individual atenția necesară — nu fiindcă ne dorim să ne vindem serviciile, ci fiindcă ne pasă. Sănătatea dvs reprezintă succesul nostru, iar succesul crește în fiecare zi, o dată cu noi.

Cît costă sănătatea copilului tău?

Știm că ții la sănătatea micuțului tău, însă cît investești anual? Fiecare răceală, fiecare alergie te atenționează.  Performanțele copilului tău depind în mare măsură de tine, de aceea te îndemnăm să-i oferi un viitor frumos și sănătos!

Fiindcă copii datorează părinților nu atît viața, cît sănătatea!

Pentru mai multe detalii şi programare, sunați la numărul de telefon:

022 74 34 13

Call Now Button