Promed-centru medical specializat în domeniul oftalmologic.

Istoric

PROMED a fost înființat în Chișinău, în iulie anul 2004. Centrul Medical s-a consacrat pe piața autohtonă precum un centru medical specializat în domeniul oftalmologic.

S-a axat pe un serviciu medical privat, ceea ce înseamnă calitate și o colaborare deschisă între instituție și pacient. În cei 18 ani de activitate, a fost creată o echipă din reputați medici specialiști, au fost procurate echipamente performante, la nivelul standartelor de calitate europene, iar rezultatele semnificative obținute în implimentarea metodelor revoluționare, au deschis noi orizonturi.
Solicitările complexe ale pacienților a angajat activitatea centrului într-o nouă competiție: de a oferi mai mult decât oftalmologie!
Astfel, în anul 2009, Centrul Medical cuprindea cabinete consultative, de diagnostic și tratament cu profil oftalmologic și cu profil medical aferent oftalmologiei: neurologie, ORL, pediatrie, fizioterapie, medicină internă, endocrinologie, homeopatie.
În anul 2011, PROMED a mai făcut un pas în extinderea serviciilor sale prin inaugurarea cabinetului de chirurgie laser, destinat patologiilor dermato-cosmetologice - LaserMed. În anul 2012 au fost deschise cabinetele de USG și ginecologie.
În anul 2015, Centrului Medical OftalmoCorrect devine PROMED. Noua denumire a apărut din dorința de dezvoltare continuă și de a răspunde nevoilor de diversificare, prin extinderea celor existente.

Astfel, managementul centrului medical a decis completarea portofoliului de servicii cu dezvoltarea a trei direcții de activitate:

 • OftalmoCorrect ProMed - Sectorul Râșcani
 • OftalmoCorrect ProMed Family&Kids - Sectorul Buiucani

 • PROMED își propune să faciliteze accesul la un sistem integrat de servicii medicale și își propune să dezvolte fiecare activitate în parte, fără să știrbească din specificul ei.

  CONSULT AL OCHILOR

  De ce să alegi Pro-Med.md

  Suntem responsabili: ne asumăm corectitudinea prescripției pentru ochelari sau lentile de contact.

  • CEL MAI CUPRINZĂTOR ȘI DETALIAT CONSULT AL OCHILOR

   Minim 25 de minute, 15 etape ale consultului; Evaluarea vederii binoculare (3D); Măsurarea fiecărui parametru individual al ochilor cu iProfiler ZEISS

  • EMPATIE, SERIOZITATE, PROFESIONALISM, SINCERITATE

   Valorile fiecărui membru al colectivului Pro-Med

  Programare Online